Mijn favorieten

Ervaren taxateur

Nick Kok is sinds 1986 erkend register makelaar taxateur (RMT) voor woningen, woonboerderijen en appartementen. Dus  hecht u waarde aan een gedegen taxatierapport met meerwaarde, dat bovendien voldoet aan de eisen van alle banken?  Ook dan bent u bij A18 Makelaardij aan het juiste adres.

Er zijn veel situaties waarbij gevraagd wordt naar een taxatierapport.

De meest voorkomende vraag is ongetwijfeld de vraag naar een zogenaamd NWWI rapport bij een financieringsaanvraag. Zeker als er sprake is van Nationale Hypotheek Garantie wordt er gevraagd naar een gevalideerd rapport.

Nick Kok is in 1986 bij de Rechtbank in Arnhem beëdigd als makelaar en taxateur en staat nu als taxateur geregistreerd bij het Nederlands Register voor Taxateurs (het NRVT) en als makelaar bij VastGoed Cert.

Hierdoor voldoet hij aan alle vakbekwaamheidseisen. Om zeker te stellen dat dit ook zo blijft wordt hij door het jaar heen regelmatig getoetst op zijn actuele kennis.
Naast deze vakbekwaamheidseisen telt natuurlijk ook de ervaring. Aangezien hij al sinds 1986 taxeert is hij een van de meest ervaren en daardoor ook een van de meest gevraagde taxateurs in de regio Doetinchem.

 

Onze ervaring werkt ook in uw voordeel want een gevalideerd taxatierapport kost slechts €345,= inclusief de BTW en inclusief de zogenaamde validatie kosten van het NWWI of Taxateurs Unie.
 

Moet er een verbouwing mee getaxeerd worden en moeten er daardoor extra referentiewoningen geleverd worden of gaat het om een appartement met een vereniging van eigenaren dan wordt voor de extra werkzaamheden  een toeslag gerekend  van  €50,= excl. BTW.


 
NWWI Taxatierapport aanvragen

Volgens de huidige regelgeving mogen wij hemelsbreed 20 kilometer rondom Doetinchem taxaties uitvoeren en komen daardoor als taxateur regelmatig ook in de volgende plaatsen:

Azewijn, Aerdt, Angerlo, Breedenbroek,  Braamt, Baak, Babberich, Beek gemeente Montferland,  Bontebrug, Doetinchem, Didam, Doesburg, Dinxperlo, De Heurne, Drempt,  Ellecom, Duiven, Gaanderen, Gendringen, Giesbeek, Halle, Harreveld, Hummelo, Hengelo Gld, Herwen,  ‘s-Heerenberg, Keijenborg,  Kilder, Langerak, Lengel,  Lintelo,  Lobith,  Loerbeek, Megchelen, Mariënvelde, Netterden, Nieuw Wehl, Olburgen, Pannerden, Rha,  Silvolde, Steenderen, Sinderen, Tolkamer, Terborg, Toldijk, Ulft, Velswijk,  Vorden,  Varsseveld, Wehl, Westendorp, Wichmond,  Zeddam, Zevenaar, Zelhem.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring