Mijn favorieten

Uw ervaren taxateur voor de regio Doetinchem

Nick Kok is sinds 1986 erkend taxateur voor woningen, woonboerderijen en appartementen. Dus wilt u uw woning laten taxeren en hecht u waarde aan een gedegen taxatierapport dat bovendien voldoet aan de eisen van alle banken? Dan bent u bij A18 Makelaardij aan het juiste adres.

Er zijn veel situaties waarbij gevraagd wordt naar een taxatierapport.

De meest voorkomende vraag is ongetwijfeld de vraag naar een zogenaamd NWWI rapport bij een financieringsaanvraag. Zeker als er sprake is van Nationale Hypotheek Garantie wordt er gevraagd naar een gevalideerd rapport.
Nick Kok is in 1986 bij de Rechtbank in Arnhem beëdigd als makelaar en taxateur en staat nu als taxateur geregistreerd bij het Nederlands Register voor Taxateurs (het NRVT).

Hierdoor voldoet hij aan alle vakbekwaamheidseisen. Om zeker te stellen dat dit ook zo blijft wordt hij door het jaar heen regelmatig getoetst op zijn actuele kennis.
Naast deze vakbekwaamheidseisen telt natuurlijk ook de ervaring. Aangezien hij al sinds 1986 taxeert is hij een van de meest ervaren en daardoor ook een van de meest gevraagde taxateurs in de regio Doetinchem.

 

Onze ervaring werkt ook in uw voordeel want de kosten voor een gevalideerd NWWI rapport bedragen €299,= inclusief BTW en inclusief de kosten van het NWWI.
Let op! Voor verbouwingen, nieuwbouw en appartementen kan een afwijkend tarief worden afgesproken.


 

NWWI Taxatierapport aanvragen

Volgens de huidige regelgeving mogen wij hemelsbreed 20 kilometer rondom Doetinchem taxaties uitvoeren en komen daardoor regelmatig ook in de volgende plaatsen:

Azewijn, Aerdt, Angerlo, Breedenbroek,  Braamt, Baak, Babberich, Beek gemeente Montferland,  Bontebrug, Doetinchem, Didam, Doesburg, Dinxperlo, De Heurne, Drempt,  Ellecom, Duiven, Gaanderen, Gendringen, Giesbeek, Halle, Harreveld, Hummelo, Hengelo Gld, Herwen,  ‘s-Heerenberg, Keijenborg,  Kilder, Langerak, Lengel,  Lintelo,  Lobith,  Loerbeek, Megchelen, Mariënvelde, Netterden, Nieuw Wehl, Olburgen, Pannerden, Rha,  Silvolde, Steenderen, Sinderen, Tolkamer, Terborg, Toldijk, Ulft, Velswijk,  Vorden,  Varsseveld, Wehl, Westendorp, Wichmond,  Zeddam, Zevenaar, Zelhem.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen