Mijn favorieten

Taxateur

                                                                                                    


Nick Kok is het gezicht achter A18 makelaardij en erkend register makelaar taxateur (RMT) voor woningen, woonboerderijen en appartementen in de regio Doetinchem.
Aangezien hij al sinds 1986 taxeert is hij een van de meest ervaren en daardoor ook een van de meest gevraagde taxateurs in de regio. 

Hecht u waarde aan een gedegen taxatierapport met méérwaarde, dat voldoet aan de eisen van alle banken en dat gegarandeerd is opgesteld door de taxateur zelf? 
Dan bent u bij A18 Makelaardij aan het goede adres. Niet alleen de opname en inspectie van de woning maar ook het opstellen van het rapport en de beoordeling van de referentieobjecten waarmee de marktwaarde wordt onderbouwd  is het werk van de taxateur zelf.

Wij taxeren voor de financiering bij aankoop, bij het oversluiten van een bestaande hypotheek en bij het financieren van een verbouwing, dan wordt de marktwaarde voor en na verbouwing bepaald en kan er een bouwdepot worden vastgesteld.

Let op!
een verbouwing is doorgaans niet  één op één waardevermeerderend. Er kan een verschil ontstaatn tussen de  marktwaardevoor en na verbouwing ten opzichte van de verbouwingskosten. Voor zover de verbouwingskosten niet leiden tot waardevermeerdering, die je aan te tonen dat je dit verschil met eigen middelen unt financieren. Om het precieze kostenplaatje snel en accuraat inzichtelijk te krijgen raden we daarom aan om zo snel mogelijk een goed doordachte bouwspecificatie aan te leveren bij de hypotheekadviseur en de taxatieaanvraag in gang te laten zetten.

Als je jouw woning wilt verduurzamen kun je de kosten hiervoor meefinancieren en een hypotheek met NHG. Denk bijvoorbeeld aan isoaltie van de spouwmuren of het dak of de vervanging van de cv ketel.
Dit zijn energiebesparende maatregelen.

+  gevel-, dak-, leiding- of vloerisolatie
+   HR++ (of hoger) beglazing
+   energie zuinige kozijnen en/of deuren en daarmee gelijk te stellen constructieonderdelen
+   energiezuinige ventilatie inclusief hoog rendement ventilatoren
+   een warmtepomp
+   warmteterugwinning
+   een zonneboiler
+   zonnecellen
+   een HR ketel
+   of een combinatie hiervan

Voor de investering in energiebeparende maatregelen kun je in plaats van 100% een hypotheek aanvragen tot maxaimaal 106% van de waarde van de woning.

De aanvullende lening moet verantwoord zijn bij het inkomen. Omdat de energierekening lager wordt door het verduurzamen van je woning, mag je op basis van je inkomen extra lenen voor de financiering van energiebesparende maatregelen. Deze verruiming geldt alleen voor inkoms vanaf 33.000,= euro. Je moet wel aantonen dat je de aanvullende lening besteedt aan energiebesparende maatregelen, daarom wordt het geld niet direct uitgekeerd maar in een bouwdepot gestort. 

Daarnaast wordt er ook regelmatig getaxeerd voor een scheiding en deling, verkoopbeslissingen bijvoorbeeld bij een nalatenschap of bewindvoering waarbij toestemming van de rechtbank vereist is.

Volgens de huidige regelgeving mogen wij hemelsbreed 20 kilometer rondom Doetinchem taxaties uitvoeren en komen daardoor als taxateur regelmatig in de volgende plaatsen:

Azewijn, Aerdt, Angerlo, Breedenbroek,  Braamt, Baak, Babberich, Beek gemeente Montferland,  Bontebrug, Doetinchem, Didam, Doesburg, Dinxperlo, De Heurne, Drempt,  Ellecom, Duiven, Gaanderen, Gendringen, Giesbeek, Halle, Harreveld, Hummelo, Hengelo Gld, Herwen,  ‘s-Heerenberg, Keijenborg,  Kilder, Langerak, Lengel,  Lintelo,  Lobith,  Loerbeek, Megchelen, Mariënvelde, Netterden, Nieuw Wehl, Olburgen, Pannerden, Rha,  Silvolde, Steenderen, Sinderen, Tolkamer, Terborg, Toldijk, Ulft, Velswijk,  Vorden,  Varsseveld, Wehl, Westendorp, Wichmond,  Zeddam, Zevenaar, Zelhem.

.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring