Mijn favorieten

Woning taxeren

                                                                                                    

Taxateur Doetinchem


Nick Kok is het gezicht achter A18 makelaardij en erkend register makelaar taxateur (RMT) voor woningen, woonboerderijen en appartementen .
Aangezien hij al sinds 1986 taxeert is hij een van de meest ervaren en daardoor ook een van de meest gevraagde taxateurs in de regio. 

Hecht je waarde aan een gedegen taxatierapport met méérwaarde, dat voldoet aan de eisen van alle banken en dat gegarandeerd is opgesteld door de taxateur zelf? 
Dan ben je  bij A18 Makelaardij aan het goede adres. Niet alleen de opname en inspectie van de woning maar ook het opstellen van het rapport en de beoordeling van de referentieobjecten waarmee de marktwaarde wordt onderbouwd,  is het werk van de taxateur zelf.

Wij taxeren voor de financiering bij aankoop, bij het oversluiten van een bestaande hypotheek en bij het financieren van een verbouwing, dan wordt de marktwaarde voor en na verbouwing bepaald en kan er een bouwdepot worden vastgesteld.


Let op!
een verbouwing is doorgaans niet  1 op 1 waardevermeerderend. Er kan een verschil ontstaatn tussen de  marktwaardevoor en na verbouwing ten opzichte van de verbouwingskosten. Voor zover de verbouwingskosten niet leiden tot waardevermeerdering, die je aan te tonen dat je dit verschil met eigen middelen unt financieren. Om het precieze kostenplaatje snel en accuraat inzichtelijk te krijgen raden we daarom aan om zo snel mogelijk een goed doordachte bouwspecificatie aan te leveren bij de hypotheekadviseur en de taxatieaanvraag in gang te laten zetten.

 

Daarnaast wordt er ook regelmatig getaxeerd voor een scheiding en deling, verkoopbeslissingen bijvoorbeeld bij een nalatenschap of bewindvoering waarbij toestemming van de rechtbank vereist is.

Volgens de huidige regelgeving mogen wij hemelsbreed 20 kilometer rondom Doetinchem taxaties uitvoeren en komen daardoor als taxateur regelmatig in de volgende plaatsen:

Azewijn, Aerdt, Angerlo, Breedenbroek,  Braamt, Baak, Babberich, Beek gemeente Montferland,  Bontebrug, Doetinchem, Didam, Doesburg, Dinxperlo, De Heurne, Drempt, Dieren, Ellecom, Duiven, Gaanderen, Gendringen, Giesbeek, Halle, Harreveld, Hummelo, Hengelo Gld, Herwen,  ‘s-Heerenberg, Keijenborg,  Kilder, Langerak, Lengel,  Lintelo,  Lobith,  Loerbeek, Megchelen, Mariënvelde, Netterden, Nieuw Wehl, Olburgen, Pannerden, Rha,  Silvolde, Steenderen, Sinderen, Tolkamer, Terborg, Toldijk, Ulft, Velswijk,  Vorden,  Varsseveld, Wehl, Westendorp, Wichmond,  Zeddam, Zevenaar, Zelhem.


Wil je een taxatie aanvragen bel dan 03124 820300 of 06 5393 7579 en maak een afspraak.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring