Mijn favorieten

Zonder zorgen je huis verkopen

Het verkopen van een huis is altijd en iedere keer weer, een belangrijke en bijzondere stap in je leven.

Een actieve begeleiding van een persoonlijke makelaar taxateur (RMT) die de huizenmarkt in Doetinchem en omgeving als geen ander kent is dan wel zo prettig.

Wij beginnen altijd eerst met een
 verkoopanalyse
, daarna kijken we samen of wij ook jouw makelaar kunnen zijn.

Het grote verschil wordt niet gemaakt door social media of een kantoorlocatie. Een goede transactie komt op de eerste plaats tot stand door de inzet en ervaring van de makelaar, een juiste prijsstelling die de markt uitdaagt en natuurlijk een professionele presentatie. Juist op deze punten maakt A18 makelaardij al jaren het verschil!

Onze kracht is: optimaal ondersteunen bij de verkoopprocedure en een woning online zo optimaal en compleet mogelijk presenteren.
Hoe  de markt ook is, een woning verkoopt zich niet vanzelf. Er gaan heel wat stappen aan vooraf voordat de handtekening kan worden gezet.


Wil je (deels) zelf  je eigen huis verkopen?
Of vind je het juist fijn om de verkoop in zijn geheel uit te besteden aan A18 makelaardij?
Wij bieden je daarin graag de keuze.
Daarom hebben wij drie verkooppakketten samengesteld met vaste tarieven. Wel zo helder en transparant !

Verkooppakket Basis
Bij het pakket Basis heb jij een grote rol in het proces. Je doet veel zelf en kunt daarbij rekenen op onze ondersteuning en ervaring. Zo verzorgen we samen een presentatie van jouw woning. Wij plaatsen jouw woning op funda.nl, maar jij neemt alle bezichtigingen voor jouw rekening. Ook de onderhandelingen met de koper doe je helemaal zelf. Wanneer de koop gesloten is zorgen wij voor een koopovereenkomst waarin alle afspraken die je hebt gemaakt duidelijk zijn vastgelegd. Nadat de verkoop helemaal rond is neem jij het weer van ons over. Dankzij jouw energie en eigen inbreng kunnen wij jouw een scherp tarief in rekening brengen voor deze verkoopopdracht.

Verkooppakket Plus
Ook bij verkooppakket Plus wordt jouw woning goed gepresenteerd, de presentatie is zelfs wat uitgebreider dan bij het Basis pakket. De eerste bezichtiging met een kijker doe je zelf. Als ze echt interesse hebben nemen wij het stokje van jou over en verzorgen wij de tweede bezichtiging. Tijdens de verkoopondehandelingen zorgen wij ervoor dat jouw woning tegen de beste prijs en voorwaarden wordt vekocht. 

Verkooppakket Full Service
Bij het meest uitgebreide pakket hoef jij niets te doen. Wij nemen de zorg rondom de verkoop van je huis volledig uit handen. Zo zorgen we voor een volledige presentatie en Funda Compleet. Wij verzorgen nu alle bezichtigingen, ook als dit 's-avonds of op zaterdag het beste uitkomt. Nadat jouw woning succesvol is verkocht, regelen wij alles tot en met de eigendomsoverdracht bij de notaris. Je bent dus verzekerd van een deskundig advies en ondersteuning bij iedere stap van het verkoopproces. Zorgeloos verkopen noemen we dat.


Ga je daarna een ander huis in de regio Doetinchem  kopen? Dan kan A18 makelaardij je  ook als aankoopmakelaar  van dienst zijn, zodat je ook zonder zorgen kunt kopen. Als aankoop makelaar werken we altijd op basis van No Cure, No Pay.

Dus heb je plannen om te verhuizen en zoek je een ervaren makelaar?
Bel dan 0314 820300  of 06 5393 7579 en maak een vrijblijvende afspraak voor een gratis waardebepaling en meer informatie over onze werkwijze. 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring