Mijn favorieten

NVM Makelaar

Het verkopen van een huis is altijd en iedere keer weer, een belangrijke en bijzondere stap in je leven.
Een actieve begeleiding van een persoonlijke makelaar taxateur (RMT) die de huizenmarkt in Doetinchem en omgeving als geen ander kent is dan wel zo prettig.

Het grote verschil wordt niet gemaakt door social media of een kantoorlocatie. Een goede transactie komt op de eerste plaats tot stand door de inzet en ervaring van de makelaar, een juiste prijsstelling die de markt uitdaagt en natuurlijk een professionele presentatie. Juist op deze punten maakt A18 makelaardij al jaren het verschil !


Wij beginnen altijd eerst met een
gratis waardebepaling , daarna kijken we samen of wij ook uw makelaar kunnen zijn.

Vanuit uw situatie en omstandigheden stellen wij een effectieve verkoopstrategie vast. De basis is altijd een professionele fotografie met video en plattegronden. Hiermee kunnen we dan het funda presentatiepakket inzetten om er voor te zorgen dat uw woning op funda extra goed bekeken wordt. 

Van iedere woning wordt altijd een  printvriendelijke brochure gemaakt die zoekers zo van funda of van onze eigen website kunnen downloaden.Wij werken op basis van No Cure, No Pay.
U betaalt voor onze dienstverlening geen startkosten of intrekkingskosten en we spreken met elkaar een all in courtage af (natuurlijk inclusief BTW) die wij dus alleen in rekening brengen als uw woning is verkocht. Duidelijk en transparant want daar houden we van.

Gaat u daarna weer een ander huis in de regio Doetinchem  kopen? Dan kan A18 makelaardij u ook als aankoopmakelaar  van dienst zijn, zodat u ook zonder zorgen kunt kopen. Natuurlijk werken we hier ook op basis van No Cure, No Pay.


Dus heeft u plannen om te verhuizen en zoekt u een ervaren makelaar?
Bel dan 0314 820300 en maak een vrijblijvende afspraak voor een gratis waardebepaling en meer informatie over onze werkwijze .

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring