Mijn favorieten

Zonder zorgen je huis verkopen

Het verkopen van een huis is altijd en iedere keer weer, een belangrijke en bijzondere stap in je leven.

Een actieve begeleiding van een persoonlijke makelaar taxateur (RMT) die de huizenmarkt in Doetinchem en omgeving als geen ander kent is dan wel zo prettig.

Wij beginnen altijd eerst met een
 verkoopanalyse
, daarna kijken we samen of wij ook jouw makelaar kunnen zijn.

Het grote verschil wordt niet gemaakt door social media of een kantoorlocatie. Een goede transactie komt op de eerste plaats tot stand door de inzet en ervaring van de makelaar, een juiste prijsstelling die de markt uitdaagt en natuurlijk een professionele presentatie. Juist op deze punten maakt A18 makelaardij al jaren het verschil!

Onze kracht is: optimaal ondersteunen bij de verkoopprocedure en een woning online zo optimaal en compleet mogelijk presenteren.
Hoe  de markt ook is, een woning verkoopt zich niet vanzelf. Er gaan heel wat stappen aan vooraf voordat de handtekening kan worden gezet.

 

Waarom is de complete presentatie van je woning zo belangrijk?


Waar de ene koper na het zien van de foto’s en kenmerken tot actie overgaat, wordt de ander juist door de plattegrond en de beleving van een 360° foto tot actie verleid.

Wat is dan de beste tactiek? Een zo compleet mogelijke presentatie natuurlijk! Zo zet u alle verschillende type zoekers aan tot actie. Precies daarom behoort Funda Compleet tot onze standaard dienstverlening.

 

Wat krijg je met Funda Compleet?

Naast Funda Basis, met een uitgebreide omschrijving, een overzicht van kenmerken, onbeperkt aantal foto’s en informatie over de locatie en buurt, krijg je met Funda Compleet ook:

Plattegrond - Duidelijkheid in 1 oogopslag

Voor de kijker is het van groot belang de (on)mogelijkheden van een woning in 1 keer goed in te schatten. Zo weet de kopende partij direct of de ruimte wel of niet aan de wensen voldoet.

360° foto’s – Brengen een woning tot leven

Met 360° foto’s krijgen zoekers het gevoel middenin de woning te staan. 

Video – Gedetailleerde kennismaking

Via video bieden wij zoekers de mogelijkheid uitgebreid kennis te maken met een woning. Door in te zoomen op bijzondere details, wordt de kans op actie van de zoeker vergroot.

Kortom: meer exposure en aandacht!  Doe je voordeel met de bewezen succesformule van A18 makelaardij en Funda Compleet.Wij werken op basis van No Cure, No Pay.

Je betaalt voor onze dienstverlening geen startkosten of intrekkingskosten. We spreken met elkaar een all in courtage af (natuurlijk inclusief BTW) die wij dus alleen in rekening brengen als je woning is verkocht. Duidelijk en transparant want daar houden we van.

Ga je daarna een ander huis in de regio Doetinchem  kopen? Dan kan A18 makelaardij je  ook als aankoopmakelaar  van dienst zijn, zodat je ook zonder zorgen kunt kopen. Ook dan werken we op basis van No Cure, No Pay.


Dus heb je plannen om te verhuizen en zoek je een ervaren makelaar?
Bel dan 0314 820300  of 06 5393 7579 en maak een vrijblijvende afspraak voor een gratis waardebepaling en meer informatie over onze werkwijze. 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring