Mijn favorieten

A18 makelaardij uw makelaar bij de verkoop van uw huis in de regio Doetinchem

 

 

Het verkopen van uw huis is altijd en iedere keer weer, een belangrijke en bijzondere stap in uw leven.
Een actieve begeleiding van een persoonlijke senior makelaar die de huizenmarkt in Doetinchem en omgeving als geen ander kent is dan wel zo prettig.

Wij beginnen altijd eerst met een gratis waardebepaling van uw huis, daarna kijken we samen of wij ook uw makelaar kunnen zijn.

 

Wat is mijn huis waard.

Vanuit uw situatie en omstandigheden stellen wij een optimale verkoopstrategie vast. De basis is altijd een professionele fotografie met video en plattegronden. Hiermee kunnen we dan het funda presentatiepakket inzetten om er voor te zorgen dat uw woning op funda extra goed bekeken wordt.

Natuurlijk ontbreken de social media niet in onze manier van werken en van iedere woning wordt altijd een stijlvolle, printvriendelijke brochure gemaakt die zoekers zo van funda of van onze eigen website kunnen downloaden.
Huis goed verkocht via A18 makelaardij.

Wij werken op basis van No Cure, No Pay.
U betaalt voor onze dienstverlening geen startkosten of intrekkingskosten en we spreken met elkaar een vaste courtage af die wij dus alleen in rekening brengen als uw woning is verkocht. Duidelijk en transparant want daar houden we van.

Ook als u daarna weer een ander huis in de regio Doetinchem gaat kopen kan A18 makelaardij u als aankoopmakelaar weer van dienst zijn, zodat u ook zonder zorgen kunt kopen. Natuurlijk werken we hier ook op basis van No Cure, No Pay.


Dus heeft u plannen om te verhuizen en zoekt u een ervaren makelaar?
Bel dan 0314 820300 en maak een vrijblijvende afspraak voor een gratis waardebepaling en meer informatie over onze werkwijze.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen