Mijn favorieten

Uw makelaar voor Gendringen

Heeft u plannen om binnenkort te verhuizen? Dan is de bijstand van een makelaar aan te raden. Een makelaar met ervaring en kennis van de regio kan uw verhuisperiode een stuk prettiger maken. Als u om die reden op zoek bent naar een makelaar in Gendringen of omgeving hoeft u niet verder te kijken dan Nick Kok. Namens A18 Makelaardij is hij een NVM makelaar die u graag van persoonlijke begeleiding voorziet. Kiest u voor Nick Kok, dan kiest u voor een betrokken makelaar die u van begin tot eind bijstaat. Nick is namelijk pas tevreden wanneer u dat ook bent. Hij kan u met zijn ervaring gerust stellen tijdens een spannende periode. Vragen en behoeftes die u heeft zal hij aanvoelen en daardoor wordt uw verhuisperiode met A18 Makelaardij een stuk fijner. Voor een kennismakingsgesprek kunt u bellen nar 0314 820300.

Wat kunnen we voor u betekenen?

A18 Makelaardij kan u op diverse manieren van dienst zijn. Wij bieden onder meer:

  • Begeleiding bij de verkoop van uw huis;
  • Begeleiding bij de aankoop van een nieuw huis;
  • Taxatie van uw huis;

Met A18 Makelaardij haalt u een makelaar in huis die de markt in Gendringen en omgeving kent en waar u altijd direct en persoonlijk contact mee kunt hebben. Voor ons zijn afspraken buiten kantooruren ook vanzelfsprekend en we begeleiden u graag tijdens het hele verkooptraject. Onze samenwerking zal daarbij altijd beginnen met een geheel vrijblijvende persoonlijke afspraak bij u thuis. Verder betaalt u bij ons geen intrekkingskosten en  we verzekeren  u van transparante tarieven.

NVM makelaar te Gendringen

Nick Kok is lange tijd werkzaam in de makelaardij. In 1979 trad hij voor het eerst bij een gerenommeerd NVM makelaarskantoor in dienst. Op 8 januari 1986 werd hij beëdigd als makelaar taxateur, waarna hij in mei 1986 lid werd van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). In 1987 is hij naar Doetinchem verhuisd en sindsdien is hij ook werkzaam als makelaar in Doetinchem en omgeving. Nick heeft in zijn tijd als gecertificeerd makelaar een hoop ervaring opgedaan. Met zijn expertise en marktkennis zorgt hij ervoor dat het kopen of verkopen van een huis voor u in goede banen zal verlopen.

Maak nu een afspraak

Wilt u binnenkort verhuizen en heeft u de hulp nodig van een ervaren makelaar die de huizenmarkt in Gendringen kent? Maak dan een afspraak met Nick Kok, NVM makelaar en taxateur sinds 1986! U kunt hem bereiken op 0314 820300.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen