Mijn favorieten

Onze medewerkers

A18 Makelaardij

N.J.J. Kok
N.J.J. Kok
Mijn naam is Nick Kok, geboren in Amsterdam en via Nijmegen in het Brabantse Oss terecht gekomen waar ik ben opgegroeid en tot mijn 28e jaar heb gewoond. Na mijn militaire dienst ben ik in 1979 als assistent makelaar begonnen bij van der Krabben makelaardij in Oss en daarna van 1984 tot 1987 bij Hans Janssen makelaardij in Druten. Op 8 januari 1986 ben ik op 27 jarige leeftijd voor de arrondissementsrechtbank te Arnhem beëdigd als makelaar taxateur in onroerende goederen en in mei van dat jaar ben ik lid geworden van de NVM.

Nelke Siebelink, met wie ik sinds 1981 getrouwd ben, is geboren en getogen in Doetinchem. Daarom zijn wij in 1987 van Oss naar Doetinchem verhuisd waar ik na een korte tussenstap bij Bon makelaardij, ben gaan werken bij Gerrits Lammers makelaardij (later Meeùs). Hier heb ik bijna 22 jaar met plezier als makelaar en vestigingsmanager in Doetinchem en omgeving gewerkt.

Nadat Meeùs de woning makelaardij activiteiten in 2009 had beëindigd heb ik de portefeuille van kantoor Doetinchem van Meeùs gekocht en ben verder gegaan onder de naam A18 makelaardij. Een bewuste keuze want deze naam is herkenbaar van Didam tot Varsseveld en onderschrijft dat wij regionaal actief zijn en ons niet beperken tot alleen Doetinchem.

Sinds 1986 NVM makelaar.
8 januari 2011 was het 25 jaar geleden dat ik voor de rechtbank in Arnhem ben beëdigd als makelaar en taxateur in onroerende goederen . Vanwege dit jubileum is door de NVM aan mij het makelaarsstafje met bijbehorende oorkonde uitgereikt.