Mijn favorieten

Ervaren taxateur voor Terborg en omgeving.


Als u op zoek bent naar een goedkope maar ervaren taxateur die ook de huizenmarkt in Terborg kent, dan bent u bij A18 makelaardij  aan het goede adres. Nick Kok is in 1986 voor de Rechtbank in Arnhem beëdigd als makelaar en taxateur en is daarmee een van de meest ervaren taxateurs in de regio Terborg.

Onze ervaring werkt ook in uw voordeel want met ons scherpe tarief zijn wij een van de goedkoopste taxateurs in Terborg en omgeving.
 
De kosten voor een gevalideerd NWWI rapport bedragen namelijk slechts €299,= inclusief BTW en inclusief de kosten van het NWWI.
Let op! Voor verbouwingen, nieuwbouw en appartementen kan een afwijkend tarief worden afgesproken. 
 
Onze rapporten worden gevalideerd door NWWI en Taxateurs Unie en worden daarom ook door alle banken en bij een NHG aanvraag geaccepteerd.

Als taxateur is Nick Kok uiteraard ingeschreven bij het NRVT en voldoet daarmee aan de kwaliteitseisen die tegenwoordig gesteld worden.

Volgens de huidige regelgeving mogen wij hemelsbreed 20 kilometer rondom Doetinchem taxaties uitvoeren en komen daardoor regelmatig ook in de volgende plaatsen:

Azewijn, Aerdt, Angerlo, Breedenbroek,  Braamt, Baak, Babberich, Beek gemeente Montferland,  Bontebrug, Doetinchem, Didam, Doesburg, Dinxperlo, De Heurne, Drempt,  Ellecom, Duiven, Gaanderen, Gendringen, Giesbeek, Halle, Harreveld, Hummelo, Hengelo Gld, Herwen,  ‘s-Heerenberg, Keijenborg,  Kilder, Langerak, Lengel,  Lintelo,  Lobith,  Loerbeek, Megchelen, Mariënvelde, Netterden, Nieuw Wehl, Olburgen, Pannerden, Rha,  Silvolde, Steenderen, Sinderen, Tolkamer, Terborg, Toldijk, Ulft, Velswijk,  Vorden,  Varsseveld, Wehl, Westendorp, Wichmond,  Zeddam, Zevenaar, Zelhem.

Bel 0314 820300 voor een afspraak of meer informatie over onze werkwijze.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen