Mijn favorieten

Gratis waardebepaling van uw huisVerhuisplannen beginnen vaak met de vraag;  “wat is mijn huis nu waard?”

De meeste mensen denken zelf wel een idee te hebben. Maar de markt is in beweging. Het kan geen kwaad om eens met een objectieve en deskundige blik naar uw huis te laten kijken, voordat u verder gaat met uw plannen.

Daarom biedt A18 makelaardij gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw huis aan.

Een waardebepaling is geen uitgebreid   
taxatierapport   maar het geeft u wel inzicht in de huidige marktwaarde en de eventuele verkoopstrategie die het beste bij uw huis en de markt van dit moment past.   
                                                                  

                               
Een gratis waardebepaling is geen natte vinger werk, er wordt goed gekeken naar allerlei factoren die van invloed zijn op de eventuele verkoopprijs van uw woning. Denk daarbij aan recente transacties in de directe omgeving, de grondmaat en gebruiksoppervlakte of inhoud van uw huis, staat van onderhoud, afwerking en materiaalkeuze, isolatievoorzieningen,  het bestemmingsplan enz. enz.   

Al deze factoren worden gewogen in een gratis waardebepaling van uw huis, zodat u een goede indruk krijgt van de prijs die uw huis in de huidige markt zou kunnen opbrengen.

Bent u benieuwd naar de huidige waarde van uw woning, maak dan een vrijblijvende afspraak met A18 makelaardij. Tijdens dit gesprek zullen wij uw woning bekijken en inspecteren en aan de hand van een marktanalyse dan de marktwaarde voor u bepalen.
Uiteraard kunnen wij in dit gesprek ook aangeven hoe onze werkwijze is als wij uw woning
te koop zouden gaan aanbieden.

Wilt u meer weten bel dan 0314 820300 en maak en afspraak met Nick Kok, NVM makelaar sinds 1986

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring