Mijn favorieten

Zeddam

A18 makelaardij is ook actief op de huizenmarkt in Zeddam. Dus ga je je huis verkopen of wil je een huis kopen dan kunnen wij je als makelaar goed van dienst zijn. Ook als je een ervaren taxateur zoekt voor een taxatierapport ben je bij A18 makelaardij aan het juiste adres.

Zeddam is een dorpskern in voormalige gemeente Bergh, nu gemeente Montferland. Het dorp is gelegen aan de voet van het Montferland en het Bergherbos.

 Zeddam ligt aan de weg van Doetinchem naar ‘s-Heerenberg. Deze weg liep tot het begin van de 21e eeuw door het dorp, maar in verband met de verkeersoverlast wordt sinds het begin van de 21e eeuw het verkeer om Zeddam heen geleid. In 1969 werd Vinkwijk bij Zeddam gevoegd.
Het dorp kent veel toerisme vanwege het bosgebied Montferland juist ten westen van Zeddam. Door dit toerisme kent Zeddam veel hotels en pensions en is ook de middenstand van behoorlijk niveau voor een dorp van deze grootte. Ook een basisschool ontbreekt niet in het dorp.
Het dorp bestaat uit vier delen:
  • het hoger gelegen Bovendorp
  • het lager gelegen Benedendorp
  • twee buurtschappen ten oosten van de Zeddamse kern: Vinkwijk en Vethuizen
In het Bovendorp staat de Sint Oswalduskerk waarvan het oudste deel uit de 12e eeuw stamt. Zeddam is de enige Nederlandse parochie  met Sint Oswaldus als beschermheilige. Naast de Oswalduskerk staat een kleine Nederlands Hervormde kerk.
Ook staat in het bovendorp de oudste  molen van Nederland, de Grafelijke Korenmolen. Deze beltmolen dateert al van voor 1441. De andere molen in Zeddam is de Volharding, een beltmolen uit 1891.Zeddam is dus in alle opzichten een fijne plaats om te wonen. Dat weten wij als geen ander want  al sinds 1987 worden wij als makelaar en taxateur  regelmatig ingeschakeld om verkopers en kopers met onze ervaring en kennis van de huizenmarkt  in Zeddam van dienst te zijn. 
Dus zoek je een makelaar om zonder zorgen je huis te verkopen? Kies dan voor een makelaar met méérwaarde en bel A18 makelaardij.

Ook als je een huis  gaat kopen  kunnen wij je als aankoopmakelaar  met onze ervaring goed van dienst zijn.

Heb je al een huis gekocht of ga je een nieuwe hypotheek afsluiten en heb je nog een taxatierapport nodig? Ook dan ben je bij A18 makelaardij aan het juiste adres.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?  Bel 0314 820300 voor een vrijblijvende afspraak met makelaar Nick Kok, NVM makelaar sinds 1986.

A18 makelaardij is ook actief in plaatsen als ZelhemVarsseveldGendringenWehl, Gaanderen, of Hummelo .
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring