Mijn favorieten

Makelaar Zeddam

 

 

A18 makelaardij is gevestigd in Doetinchem maar is als NVM makelaar ook goed thuis in Zeddam.
Heb je verhuisplannen of wil je weten of je voldoende overwaarde hebt om renteverlaging aan te vragen?
Bel ons dan voor een vrijblijvende gratis waardebepaling van je huis in Zeddam en omgeving. 

 

Aankoopmakelaar Zeddam

Ga je een huis kopen in Zeddam, schakel dan een ervaren aankoopmakelaar in.
Een goede aankoopmakelaar kent de lokale huizenmarkt  in Zeddam en weet waar je op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Met onze ervaring weten wij hoe er het beste onderhandeld kan worden,
herkennen wij eventuele bouwkundige gebreken en zorgen wij er samen met de verkopende makelaar ervoor dat er een een correcte koopovereenkomst wordt opgesteld. 
Als aankoopmakelaar controleren wij voor u het bestemmingsplan, informeren wij naar eventuele bodemverontreininging  en kijken wij bij het Kadaster of er nog bijzondere erfdienstbaarheden zijn.


Verkoopmakelaar Zeddam

Heb je plannen om je huis in Zeddam te gaan verkopen, dan kunnen wij je als NVM makelaar goed van dienst zijn.
Ook voor appartementen of woonboerderijen ben je bij ons aan het juiste adres.
Een actieve begeleiding van een persoonlijke makelaar taxateur (RMT) die de huizenmarkt in Zeddam en de gemeente Montferland goed kent is dan zeker van toegevoegde waarde in het verkoopproces.
Niet alleen met onze ervaring maar ook met onze optimale fundapresenatie en onze no cure, no pay werkwijze onderscheidt A18 makelaardij zich op de huizenmarkt van Zeddam en omgeving.

 

Taxateur Zeddam

Ook als je een ervaren taxateur zoekt voor een taxatierapport  van je woning, appartement of woonboerderij in Zeddam kun je bij A18 makelaardij terecht.       
Volgens de huidige regelgeving mogen wij hemelsbreed 20 kilometer rondom Doetinchem taxaties uitvoeren en komen daardoor als taxateur regelmatig in Zeddam.
Nick Kok is het gezicht achter A18 makelaardij en erkend register makelaar taxateur (RMT) voor woningen, woonboerderijen en appartementen in de regio Doetinchem.
Aangezien hij al sinds 1986 taxeert is hij een van de meest ervaren en daardoor ook een van de meest gevraagde taxateurs in de regio. 

 

Wonen in Zeddam

Zeddam is een karakteristiek dorp met goede voorzieningen en in alle opzichten een fijne plaats om te wonen.
Dat weten wij als geen ander, want al sinds 1987 worden wij als makelaar en taxateur regelmatig ingeschakeld om verkopers en kopers met onze ervaring en kennis van de huizenmarkt in Zeddam van dienst te zijn.

Zeddam is een dorpskern in voormalige gemeente Bergh, nu gemeente Montferland. Het dorp is gelegen aan de voet van het Montferland en het Bergherbos. Zeddam ligt aan de weg van Doetinchem naar 's-Heerenberg.
Het dorp kent veel toerisme vanwege het bosgebied Montferland ten westen van Zeddam. Door dit toerisme kent Zeddam veel hotels en pensions en is ook de middenstand van behoorlijk niveau voor een dorp van deze grootte.
Ook een basisschool ontbreekt niet in het dorp. Zeddam heeft 2.305 inwoners. Deze 2.305 inwoners bestaan uit 1.125 mannen en 1.180 vrouwen. De leeftijdcategorie 45 t/m 64 jaar is met 31.9% het sterkst vertegenwoordigd
.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?  Bel 0314 820300 voor een vrijblijvende afspraak met makelaar Nick Kok, NVM makelaar sinds 1986.

A18 makelaardij is ook actief in plaatsen als ZelhemVarsseveldGendringenWehl, Gaanderen, of Hummelo .

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring