Mijn favorieten

Varsseveld

A18 makelaardij is ook thuis in Varsseveld. Dus ga je je huis verkopen of wil je een huis kopen, dan kunnen wij je als makelaar goed van dienst zijn. Ook als je een ervaren taxateur zoekt voor een taxatierapport ben je bij A18 makelaardij aan het juiste adres.

Varsseveld is een kerkdorp in de gemeente Oude IJsselstreek met bijna 6.000 inwoners. Varsseveld ligt aan de A18, heeft een treinstation en veel industriële werkgelegenheid. Het heeft goede voorzieningen, zoals basisonderwijs, de bibliotheek en de de Van Pallandthal, een moderne sporthal met binnenbad.

In het centrum van het dorp staat het Kulturhus, het Borchuus, waar veel culturele activiteiten worden georganiseerd. 

Op het lijstje van Varsseveldse bezienswaardigheden staan onder meer de Hervormde Kerk, molen De Engel, en museumboerderij Het Hofshuus. De omgeving wordt gekenmerkt door een gevarieerd landschap. Door de verbeterde aanleg van de N18 is de reistijd naar Enschede per auto aanmerkelijk verkort. 

Varsseveld is dus in alle opzichten een fijne plaats om te wonen. Dat weten wij als geen ander want  al sinds 1987 worden wij als makelaar en taxateur  regelmatig ingeschakeld om verkopers en kopers met onze ervaring en kennis van de huizenmarkt in Varsseveld van dienst te zijn.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?  Bel 0314 820300 voor een vrijblijvende afspraak met makelaar Nick Kok, NVM makelaar sinds 1986.
A18 makelaardij is ook actief in plaatsen als Zelhem,  GendringenWehl, GaanderenHummelo of Zeddam .

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring