Mijn favorieten

Uw makelaar voor de Achterhoek

Als u op zoek bent naar een makelaar die de woningmarkt in de Achterhoek goed kent, dan bent u bij A18 Makelaardij aan het juiste adres. Het kopen of verkopen van een woning is altijd (en elke keer weer) een belangrijke en bijzondere stap in uw leven. Optimale en actieve persoonlijke begeleiding van een ervaren en betrokken makelaar is dan wel zo prettig. Via A18 Makelaardij Doetinchem haalt u met Nick Kok zo’n ervaren en betrokken makelaar in huis. Hij zal u tijdens het gehele traject met zijn persoonlijke begeleiding bijstaan. Met zijn ervaring voelt hij uw wensen maar ook uw twijfels en vragen goed aan.

Met A18 Makelaardij weet u daarom zeker dat het kopen of verkopen van uw huis voor u goed geregeld wordt.

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u, bel 0314 820300 voor een kennismaking met Nick Kok, NVM makelaar en taxateur sinds 1986.

A18 Makelaardij uw NVM makelaar voor de Achterhoek

Nick Kok is al sinds 1979 werkzaam in de makelaardij. Op 8 januari 1986 werd hij beëdigd als makelaar taxateur en in mei 1986 is hij lid geworden van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM). In 1987 is hij naar Doetinchem verhuisd en sindsdien is hij ook werkzaam in als makelaar in Doetinchem en de overige Achterhoek. Nick heeft in de loop der jaren als gecertificeerd makelaar zeer veel ervaring opgedaan. Met zijn expertise en marktkennis zorgt hij ervoor dat het kopen of verkopen van een huis voor u in goede banen zal verlopen.

Onze diensten

A18 Makelaardij biedt u diverse diensten aan:

  • Begeleiding bij de verkoop van uw huis;
  • Begeleiding bij de aankoop van een nieuw huis;
  • Taxatie van uw huis;
Met A18 Makelaardij kiest u voor een makelaar die actief is in een groot deel van de Achterhoek en waarmee u altijd direct en persoonlijk contact kunt hebben. Voor ons zijn afspraken buiten kantooruren ook vanzelfsprekend en we begeleiden u graag tijdens het hele verkooptraject. Onze samenwerking zal daarbij altijd beginnen met een geheel vrijblijvende persoonlijke afspraak bij u thuis. Verder betaalt u bij ons geen intrekkingskosten en verzekeren we u van transparante tarieven.

Bel ons nu!

Bent u op zoek naar een ervaren makelaar in Doetinchem of omgeving? Bel dan nu met A18 Makelaardij om direct een kennismakingsgesprek in te plannen. Wij zijn te bereiken op 0314 820300. Nick Kok, NVM makelaar en taxateur sinds 1986!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen