Mijn favorieten

Makelaar Gendringen

 

A18 makelaardij is gevestigd in Doetinchem maar is als NVM makelaar ook goed thuis in Gendringen.
Heb je verhuisplannen of wil je weten of je voldoende overwaarde hebt om renteverlaging aan te vragen?
Bel ons dan voor een vrijblijvende gratis waardebepaling van je huis in Gendringen en omgeving. 

Aankoopmakelaar Gendringen

Ga je een huis kopen in Gendringen, schakel dan een ervaren aankoopmakelaar in.
Een goede aankoopmakelaar kent de lokale huizenmarkt in Gendringen en weet waar je op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Met onze ervaring weten wij hoe er het beste onderhandeld kan worden,
herkennen wij eventuele bouwkundige gebreken en zorgen wij er samen met de verkopende makelaar ervoor dat er een een correcte koopovereenkomst wordt opgesteld. 
Als aankoopmakelaar controleren wij voor u het bestemmingsplan, informeren wij naar eventuele bodemverontreininging  en kijken wij bij het Kadaster of er nog bijzondere erfdienstbaarheden zijn.


Verkoopmakelaar Gendringen

Heb je plannen om je huis in Gendringen te gaan verkopen, dan kunnen wij je als NVM makelaar goed van dienst zijn.
Ook voor appartementen of woonboerderijen ben je bij ons aan het juiste adres.
Een actieve begeleiding van een persoonlijke makelaar taxateur (RMT) die de huizenmarkt in Gendringen en de gemeente Oude IJsselstreek goed kent is dan zeker van toegevoegde waarde in het verkoopproces.
Niet alleen met onze ervaring maar ook met onze optimale fundapresenatie en onze no cure, no pay werkwijze onderscheidt A18 makelaardij zich op de huizenmarkt van Gendringen en omgeving.

 

Taxateur Gendringen

Ook als je een ervaren taxateur zoekt voor een taxatierapport  van je woning, appartement of woonboerderij in de regio Gendringen kun je bij A18 makelaardij terecht.       
Volgens de huidige regelgeving mogen wij hemelsbreed 20 kilometer rondom Doetinchem taxaties uitvoeren en komen daardoor als taxateur regelmatig in Gendringen.
Nick Kok is het gezicht achter A18 makelaardij en erkend register makelaar taxateur (RMT) voor woningen, woonboerderijen en appartementen in de regio Doetinchem.
Aangezien hij al sinds 1986 taxeert is hij een van de meest ervaren en daardoor ook een van de meest gevraagde taxateurs in de regio. 

 

Wonen in Gendringen

Gendringen is een sfeervol grensdorp met goede voorzieningen en in alle opzichten een fijne plaats om te wonen.
Dat weten wij als geen ander, want al sinds 1987 worden wij als makelaar en taxateur regelmatig ingeschakeld om verkopers en kopers met onze ervaring en kennis van de huizenmarkt in Gendringen van dienst te zijn.

Gendringen heeft ca. 4.600 inwoners. In de middeleeuwen was Gendringen een vesting. De toen drassige omgeving zal een rol in de weerbaarheid hebben gespeeld. Het dorp was bezit van de aartsbisschop van Keulen en net als Etten in leen gegeven aan de heren van Bergh die in het kasteel in 's-Heerenberg resideerden. Het dorp werd in 1830 door een grote brand getroffen, die bijna het hele dorpscentrum vernietigde. De huidige Nederlands Hervormde kerk in het centrum is de opvolger van de middeleeuwse kerspelkerk die eveneens afbrandde. De huidige Rooms-katholieke kerk in het centrum is aan het eind van de negentiende eeuw gebouwd.

Voorzieningen

Aan de rand van Gendringen staat het gemeentehuis van Oude IJsselstreek. In de directe omgeving van Gendringen bevinden zich verschillende natuur- en recreatiegebieden, waaronder Engbergen. In Gendringen is zorgcentrum Maria Magdalena Postel (van de Stichting Verenigde Gasthuizen) gevestigd. Gendringen heeft een sporthal De IJsselweide en een atletiekbaan van atletiekvereniging Atletico ‘73. Jaarlijks wordt een rondje Oude IJsselstreek gehouden.

Evenementen

De kermis wordt in Gendringen gevierd in het laatste weekeinde in augustus. Eind december wordt een traditionele ganzenmarkt gehouden. Volgens overlevering zou de naam Gendringen verwijzen naar ‘genten’, mannetjesganzen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?  Bel 0314 820300 voor een vrijblijvende afspraak met makelaar Nick Kok, NVM makelaar sinds 1986.

A18 makelaardij is ook actief in plaatsen als ZelhemVarsseveldWehl, GaanderenHummelo of Zeddam .

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring