Mijn favorieten

Makelaar Zelhem

 

A18 makelaardij is gevestigd in Doetinchem maar is als NVM makelaar ook goed thuis in Zelhem.
Heb je verhuisplannen of wil je weten of je voldoende overwaarde hebt om renteverlaging aan te vragen?
Bel ons dan voor een vrijblijvende gratis waardebepaling van je huis in Zelhem en omgeving. 

Aankoopmakelaar Zelhem

Ga je een huis kopen in Zelhem, schakel dan een ervaren aankoopmakelaar in.
Een goede aankoopmakelaar kent de lokale huizenmarkt in Zelhem en weet waar je op moet letten bij de aankoop van een nieuwe woning. Met onze ervaring weten wij hoe er het beste onderhandeld kan worden,
herkennen wij eventuele bouwkundige gebreken en zorgen wij er samen met de verkopende makelaar ervoor dat er een een correcte koopovereenkomst wordt opgesteld. 
Als aankoopmakelaar controleren wij voor u het bestemmingsplan, informeren wij naar eventuele bodemverontreininging  en kijken wij bij het Kadaster of er nog bijzondere erfdienstbaarheden zijn.


Verkoopmakelaar Zelhem

Heb je plannen om je huis in Zelhem te gaan verkopen, dan kunnen wij je als NVM makelaar goed van dienst zijn.
Ook voor appartementen of woonboerderijen ben je bij ons aan het juiste adres.
Een actieve begeleiding van een persoonlijke makelaar taxateur (RMT) die de huizenmarkt in Zelhem en de gemeente Bronckhorst goed kent is dan zeker van toegevoegde waarde in het verkoopproces.
Niet alleen met onze ervaring maar ook met onze optimale fundapresenatie en onze no cure, no pay werkwijze onderscheidt A18 makelaardij zich op de huizenmarkt van Zelhem en omgeving.

 

Taxateur Zelhem

Ook als je een ervaren taxateur zoekt voor een taxatierapport  van je woning, appartement of woonboerderij in de regio Zelhem kun je bij A18 makelaardij terecht.       
Volgens de huidige regelgeving mogen wij hemelsbreed 20 kilometer rondom Doetinchem taxaties uitvoeren en komen daardoor als taxateur regelmatig in Zelhem.
Nick Kok is het gezicht achter A18 makelaardij en erkend register makelaar taxateur (RMT) voor woningen, woonboerderijen en appartementen in de regio Doetinchem.
Aangezien hij al sinds 1986 taxeert is hij een van de meest ervaren en daardoor ook een van de meest gevraagde taxateurs in de regio. 

 

Wonen in Zelhem

Zelhem is een authentek Achterhoeks dorp met voldoende voorzieningen en in alle opzichten een fijne plaats om te wonen.
Dat weten wij als geen ander, want al sinds 1987 worden wij als makelaar en taxateur regelmatig ingeschakeld om verkopers en kopers met onze ervaring en kennis van de huizenmarkt in Zelhem van dienst te zijn.

Zelhem is een uniek dorp in de gemeente Bronckhorst. Zelhem noemt zich Het Groene Hart van de Achterhoek en is erg toeristisch. Rond de oude kern hebben zich moderne uitbreidingen voltrokken. Toch hebben de inwoners hun oude tradities in ere weten te houden. De omgeving is afwisselend, waarbij landgoed het Zand bijzondere aandacht verdient. Het langeafstandswandelpad het Pieterpad loopt door het dorp.
In 2018 telde het dorp en het buitengebied volgens de gegevens van het CBS 8.770 inwoners.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?  Bel 0314 820300 voor een vrijblijvende afspraak met makelaar Nick Kok, NVM makelaar sinds 1986.

A18 makelaardij is ook actief in plaatsen als VarsseveldGendringenWehl, GaanderenHummelo of Zeddam .

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring