Mijn favorieten

Zelhem

A18 makelaardij kent  ook de huizenmarkt in Zelhem. Dus ga je je huis verkopen of wil je een huis kopen , dan kunnen wij je als makelaar goed van dienst zijn. Ook als je een ervaren taxateur zoekt voor een taxatierapport ben je bij A18 makelaardij aan het juiste adres.Zelhem is een plaats in de gemeente Bronckhorst. In 2016 telde het dorp volgens de gegevens van het CBS 5.760 inwoners.
In het buitengebied van Zelhem woonden in dat jaar 1.940 inwoners. Zelhem wordt niet voor niets het Groene Hart van de Achterhoek genoemd.
Ten noorden van Zelhem ligt natuurgebied ‘t Zand, met ca. 230 ha overwegend naaldbomen. Het gebied biedt volop mogelijkheden om te fietsen en te wandelen. Zelhem stamt uit 801. In het dorp hebben inwoners oude tradities in ere gehouden, zo wordt om 21.00 uur nog steeds de papklok geluid.
Zelhem kent van de diverse kernen binnen Bronckhorst de meeste bedrijvigheid, er zijn diverse basisscholen en sportaccommodaties en het centrum van het dorp heeft een gevarieerd winkelaanbod. Door de aanleg van de oostelijke rondweg in Doetinchem is er een directe autoverbinding richting de A18 gekomen en scholieren kunnen via het vrijliggende fietspad direct naar het voortgezet onderwijs of het treinstation in  Doetinchem fietsen.

Zelhem is dus in alle opzichten een fijne plaats om te wonen. Dat weten wij als geen ander want  al sinds 1987 worden wij als makelaar en taxateur  regelmatig ingeschakeld om verkopers en kopers met onze ervaring en kennis van de huizenmarkt in Zelhem van dienst te zijn.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?  Bel 0314 820300 voor een vrijblijvende afspraak met makelaar Nick Kok, NVM makelaar sinds 1986.
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring