Mijn favorieten

Wehl

A18 makelaardij is ook actief  in Wehl. Dus ga je je huis verkopen of wil je een huis kopen dan kunnen wij je als makelaar goed van dienst zijn. Ook als je een ervaren taxateur zoekt voor een taxatierapport ben je bij A18 makelaardij aan het juiste adres.

In de dorpen Wehl en Nieuw Wehl wonen circa 6.900 mensen. Het dorp Wehl beschikt over een gezellig centrum met een oud karakteristiek en een nieuw gedeelte. Het is een hechte gemeenschap met een rijk verenigingsleven. Het Koningin Beatrixcentrum is het ontmoetings-centrum van Wehl met meerdere faciliteiten. Tegenover dit pand staat de nieuwe huisvesting van woonzorgcentrum Oldershove. Naast het KBC staat basisschool Het Timpaan. Iedere donderdagmiddag is er een warenmarkt aan de Grotestraat in Wehl.

Verder is pal aan de A18 het regionale bedrijventerrein A18 Bedrijvenpark in ontwikkeling. De bereikbaarheid van Wehl is erg goed. Er is een treinstation met een verbinding naar Arnhem en Doetinchem en het is gelegen aan de A18.

In het dorp Nieuw Wehl is  de sport- en dorpsaccommodatie de Horst  het middelpunt voor het verenigingsleven. Verder is Nieuw Wehl vooral bekend door Fatima Zorg. Dit is een instelling voor mensen met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking.

Wehl is dus in alle opzichten een fijne plaats om te wonen. Dat weten wij als geen ander want  al sinds 1987 worden wij als makelaar en taxateur  regelmatig ingeschakeld om verkopers en kopers met onze ervaring en kennis van de huizenmarkt  in Wehl van dienst te zijn. 
Dus zoek je een makelaar om zonder zorgen je huis te verkopen? Kies dan voor een makelaar met méérwaarde en bel A18 makelaardij.

Ook als je een huis  gaat kopen  kunnen wij je als aankoopmakelaar  met onze ervaring goed van dienst zijn.

Heb je al een huis gekocht of ga je een nieuwe hypotheek afsluiten en heb je nog een taxatierapport nodig? Ook dan ben je bij A18 makelaardij aan het juiste adres.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?  Bel 0314 820300 voor een vrijblijvende afspraak met makelaar Nick Kok, NVM makelaar sinds 1986.

A18 makelaardij is ook actief in plaatsen als ZelhemVarsseveldGendringen,  GaanderenHummelo of Zeddam .

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring