Mijn favorieten

Gendringen

A18 makelaardij kent  de huizenmarkt in Gendringen van dichtbij,  makelaar Nick Kok woont al sinds 1999 in Wieken en weet wat er in de markt speelt.
Zoek je een makelaar om zonder zorgen je huis te verkopen? Kies dan voor een makelaar met méérwaarde en bel A18 makelaardij.

Ook als je een huis  gaat kopen  kunnen wij je als aankoopmakelaar  met onze ervaring goed van dienst zijn.

Heb je al een huis gekocht of ga je een nieuwe hypotheek afsluiten en heb je nog een taxatierapport nodig? Ook dan ben je bij A18 makelaardij aan het juiste adres.Gendringen telt ca. 4.600 inwoners en is één van de grotere kerkdorpen van de gemeente Oude IJsselstreek. Het ligt direct aan de Duitse grens.

Aan de rand van Gendringen tegen de grens met Ulft staat het gemeentehuis van Oude IJsselstreek. In de directe omgeving van Gendringen bevinden zich verschillende natuur- en recreatiegebieden, waaronder Engbergen.

Gendringen heeft meerdere sportaccommodaties, 2 basisscholen, een busstation en diverse winkels.
Buurtschappen horend bij Gendringen zijn Engbergen, Wals, Milt, Wieken en Voorst.

Via de nieuwe op- en afrit bij Netterden is er directe toegang tot de duitse E3 die aansluit op de A12 richting Arnhem en voor het treinvervoer is men aangewezen op het nabijgelegen Terborg of Doetinchem.

Gendringen is dus in alle opzichten een fijne plaats om te wonen. Dat weten wij als geen ander want  al sinds 1987 worden wij als makelaar en taxateur  regelmatig ingeschakeld om verkopers en kopers met onze ervaring en kennis van de huizenmarkt in Gendringen van dienst te zijn.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?  Bel 0314 820300 voor een vrijblijvende afspraak met makelaar Nick Kok, NVM makelaar sinds 1986.
A18 makelaardij is ook actief in plaatsen als ZelhemVarsseveldWehl, GaanderenHummelo of Zeddam .
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring