Mijn favorieten

Gendringen

Gendringen ligt in het werkgebied van A18 makelaardij. Dus ga je je huis verkopen of wil je een huis kopen, dan kunnen wij je als makelaar goed van dienst zijn. Ook als je een ervaren taxateur zoekt voor een taxatierapport ben je bij A18 makelaardij aan het juiste adres.Gendringen telt ca. 4.600 inwoners en is één van de grotere kerkdorpen van de gemeente Oude IJsselstreek. Het ligt direct aan de Duitse grens.

Aan de rand van Gendringen tegen de grens met Ulft staat het gemeentehuis van Oude IJsselstreek. In de directe omgeving van Gendringen bevinden zich verschillende natuur- en recreatiegebieden, waaronder Engbergen.

Gendringen heeft meerdere sportaccommodaties, 2 basisscholen, een busstation en diverse winkels.
Buurtschappen horend bij Gendringen zijn Engbergen, Wals, Milt, Wieken en Voorst.

Via de nieuwe op- en afrit bij Netterden is er directe toegang tot de duitse E3 die aansluit op de A12 richting Arnhem en voor het treinvervoer is men aangewezen op het nabijgelegen Terborg of Doetinchem.

Gendringen is dus in alle opzichten een fijne plaats om te wonen. Dat weten wij als geen ander want  al sinds 1987 worden wij als makelaar en taxateur  regelmatig ingeschakeld om verkopers en kopers met onze ervaring en kennis van de huizenmarkt in Gendringen van dienst te zijn.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?  Bel 0314 820300 voor een vrijblijvende afspraak met makelaar Nick Kok, NVM makelaar sinds 1986.
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring