Mijn favorieten

Gaanderen

A18 makelaardij is ook actief op de huizenmarkt in Gaanderen. Dus ga je je huis verkopen of wil je een huis kopen dan kunnen wij je als makelaar goed van dienst zijn. Ook als je een ervaren taxateur zoekt voor een taxatierapport ben je bij A18 makelaardij aan het juiste adres.

Gaanderen is een kerkdorp in de gemeente Doetinchem. Het dorp grenst aan Terborg en Gaanderen heeft 5610 inwoners (stand 1-1-2013).
In het dorp  zijn meerdere basisscholen en er zijn eveneens meerdere sportaccommodaties.
Het dorp telt vele verenigingen. In de regio heeft Gaanderen bekendheid gekregen door zijn vele muziekverenigingen.
De spoorlijn Winterswijk - Arnhem die dwars door het dorp loopt, vormt de grens tussen Gaanderen-Noord ('Oud-Gaanderen') en Gaanderen-Zuid ('Nieuw-Gaanderen').
Tot 1934 had Gaanderen een eigen spoorweghalte aan de spoorlijn Winterswijk - Arnhem. Op 10 december 2006 is een nieuw station Gaanderen geopend, dit op enkele meters van de oude locatie. Daarmee heeft Gaanderen haar treinstation weer terug.
Het winkelaanbod is vnl. geconcentreerd in en rondom het winkelcentrum Ganderije.Gaanderen is dus in alle opzichten een fijne plaats om te wonen. Dat weten wij als geen ander want  al sinds 1987 worden wij als makelaar en taxateur  regelmatig ingeschakeld om verkopers en kopers met onze ervaring en kennis van de huizenmarkt  in Gaanderen van dienst te zijn. 
Dus zoek je een makelaar om zonder zorgen je huis te verkopen? Kies dan voor een makelaar met méérwaarde en bel A18 makelaardij.

Ook als je een huis  gaat kopen  kunnen wij je als aankoopmakelaar  met onze ervaring goed van dienst zijn.

Heb je al een huis gekocht of ga je een nieuwe hypotheek afsluiten en heb je nog een taxatierapport nodig? Ook dan ben je bij  A18 makelaardij aan het juiste adres.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?  Bel 0314 820300 voor een vrijblijvende afspraak met makelaar Nick Kok, NVM makelaar sinds 1986.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring