Mijn favorieten

Gaanderen

A18 makelaardij is ook actief in Gaanderen. Dus ga je je huis verkopen of wil je een huis kopen,  dan kunnen wij je als makelaar goed van dienst zijn. Ook als je een ervaren taxateur zoekt voor een taxatierapport ben je bij A18 makelaardij aan het juiste adres.Gaanderen is een kerkdorp in de gemeente Doetinchem. Het dorp grenst aan Terborg en Gaanderen heeft 5610 inwoners (stand 1-1-2013).
In het dorp  zijn meerdere basisscholen en er zijn eveneens meerdere sportaccommodaties.
Het dorp telt vele verenigingen. In de regio heeft Gaanderen bekendheid gekregen door zijn vele muziekverenigingen.
De spoorlijn Winterswijk - Arnhem die dwars door het dorp loopt, vormt de grens tussen Gaanderen-Noord ('Oud-Gaanderen') en Gaanderen-Zuid ('Nieuw-Gaanderen').
Tot 1934 had Gaanderen een eigen spoorweghalte aan de spoorlijn Winterswijk - Arnhem. Op 10 december 2006 is een nieuw station Gaanderen geopend, dit op enkele meters van de oude locatie. Daarmee heeft Gaanderen haar treinstation weer terug.
Het winkelaanbod is vnl. geconcentreerd in en rondom het winkelcentrum Ganderije.

Gaanderen is dus in alle opzichten een fijne plaats om te wonen. Dat weten wij als geen ander want  al sinds 1987 worden wij als makelaar en taxateur  regelmatig ingeschakeld om verkopers en kopers met onze ervaring en kennis van de huizenmarkt in Gaanderen van dienst te zijn.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?  Bel 0314 820300 voor een vrijblijvende afspraak met makelaar Nick Kok, NVM makelaar sinds 1986.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring