Mijn favorieten

Doetinchem

A18 makelaardij kent de huizenmarkt in Doetinchem als geen ander. Dus ga je je huis verkopen of wil je een huis kopen dan kunnen wij je als makelaar goed van dienst zijn. Ook als je een ervaren taxateur zoekt voor een taxatierapport ben je bij A18 makelaardij aan het juiste adres.

Doetinchem is een stad aan de Oude IJssel, gelegen in de Achterhoek in provincie Gelderland, en hoofdplaats van de gemeente Doetinchem. De omgeving van Doetinchem is bos- en waterrijk en leent zich perfect voor het maken van fiets-, wandel- en kanotochten. Kasteel Slangenburg en natuurpark de Koekendaal zijn maar enkele voorbeelden van de prachtige bosrijke natuur. De stad Doetinchem heeft een lange historie. Al in de negende eeuw is er bebouwing geweest. Met bijna 45.000 inwoners is Doetinchem de grootste stad van de Achterhoek en, aangevuld met de dorpen Wehl en Gaanderen heeft de gemeente Doetinchem een belangrijke regionale centrumfunctie.

Doetinchem heeft veel te bieden. Zo zijn er uitgebreide winkelmogelijkheden, is er iedere dinsdag en zaterdag een middelgrote markt en is er zeer verscheiden aanbod aan horecagelegenheden. Daarnaast heeft Doetinchem ook vele sportaccommodaties en -verenigingen, bevindt zich aan de Oude IJssel een jachthaven en zijn er vele uitgaansgelegenheden voor jong en oud, waaronder een theater, bioscoop, casino etc.

Er zijn in alle wijken meerdere basisscholen en mogelijkheden voor kinderopvang en verder is er een uitgebreid aanbod van voortgezet en middelbaar onderwijs in de stad.

Doetinchem is dus in alle opzichten een fijne plaats om te wonen. Dat weten wij als geen ander want  al sinds 1987 worden wij als makelaar en taxateur  regelmatig ingeschakeld om verkopers en kopers met onze ervaring en kennis van de huizenmarkt in Doetinchem en omgeving van dienst te zijn.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?  Bel 0314 820300 voor een vrijblijvende afspraak met makelaar Nick Kok, NVM makelaar sinds 1986.

A18 makelaardij is ook actief in plaatsen als ZelhemVarsseveldGendringenWehl, GaanderenHummelo of Zeddam .

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring