Terug naar de resultaten
Verkocht
Hofstraat 175 20 in Doetinchem 7001 JD

Hofstraat 175 20

7001 JD Doetinchem
Prijs op aanvraag

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een goede reden om te gaan verhuizen? Kom dan eens kijken naar dit ruime hoek appartement op de derde verdieping van Atrium 2000 in Doetinchem. Het appartement is helemaal gelijkvloers dus levensloopbestendig. Je hebt een eigen parkeer plaats en aparte berging in de parkeerkelder van dit markante complex waar op de begane grond ook een huisartsenpraktijk en een apotheker zijn...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2001 Woonoppervlakte 113 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een goede reden om te gaan verhuizen? Kom dan eens kijken naar dit ruime hoek appartement op de derde verdieping van Atrium 2000 in Doetinchem. Het appartement is helemaal gelijkvloers dus levensloopbestendig. Je hebt een eigen parkeer plaats en aparte berging in de parkeerkelder van dit markante complex waar op de begane grond ook een huisartsenpraktijk en een apotheker zijn gevestigd.
Het centrum van de stad maar ook de bioscoop en het Amphiontheater liggen op steenworpafstand, maar je wandelt vanaf hier ook zo naar de Kruisbergse Bossen, het is maar waar je voor kiest.

Via de centrale entree met de brievenbussen en de intercom krijg je toegang tot het atrium, een prachtige open ruimte in het gebouw met de liftinstallatie en het trappenhuis naar de loopbruggen die toegang geven tot de appartementen. Het atrium kenmerkt zich bovendien door een natuurlijke ventilatie die wordt afgestemd op de weersomstandigheden buiten, de lichtinval via de gevel en de lichtstaat in het dak en de bijzondere houten gevelafwerking van de woningen. Je merkt aan alles dat de architect er, met succes, iets moois van heeft willen maken.

Achter de voordeur van het appartement zelf vind je een ruime ontvangsthal van waaruit je toegang hebt tot alle vertrekken in het appartement. Om te beginnen de cv ruimte met een HR combi ketel en een warmte terugwinsysteem.
Een WTW unit zorgt voor de afvoer van vervuilde lucht, terwijl schone lucht aangevoerd wordt. Door gebruik te maken van de warmte die de afgevoerde lucht doorgeeft aan de binnenkomende schone lucht, is deze niet alleen direct op temperatuur, maar wordt energiebesparing door warmteterugwinning via de WTW unit gerealiseerd.

Toiletruimte met wandcloset en fonteintje, de badkamer met wastafelmeubel, douchehoek en de opstelplaats voor je witgoedapparatuur, 2 slaapkamers en als laatste de ruime L-vormige woonkamer met de centrale open keuken v.v. inbouwapparatuur. Je woont op de derde verdieping dus je kijkt vanaf je bank of eethoek mooi ver van je af.

Je kunt met de lift naar de parkeerkelder en de berging.

Van oorsprong heeft dit appartement een loggia annex wintertuin maar de huidige eigenaar heeft deze ruimte bij het woongedeelte getrokken waardoor een extra ruime living is ontstaan. De dubbele schuiframen kunnen nog steeds open zodat er bij mooi weer altijd contact met buiten gemaakt kan worden.

Interesse in dit appartement?
Bel dan en maak een afspraak voor een bezichtiging of schakel je eigen NVM-aankoopmakelaar in. Je NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je via de website van de NVM of via Funda

Vijf goede redenen om te gaan verhuizen:

+ levensloopbestendig wonen.
+ centrale ligging nabij het centrum van de stad en relevante voorzieningen.
+ 113 m2 go wonen.
+ eigen parkeerplaats in de parkeerkelder.
+ herkenbaar complex met opvallende architectuur.
Overdracht Status Verkocht Prijs op aanvraag Prijs per m² € 2.876,11 Aanvaarding in overleg Bijdrage VVE p/m € 243,00 Servicekosten € 243,00 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Subtype woning Flat(woning) permanent Bouwjaar 2001 Bouwvorm Bestaande bouw Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 113 m² Externe bergruimte 8 m² Inhoud 341 m³ Indeling Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Douche, Wastafelmeubel, Wasmachineaansluiting Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 4e woonlaag Voorzieningen Mechanische ventilatie, Lift, Balansventilatie, Natuurlijke ventilatie Energie Energieklasse B Energie einddatum 22-12-2027 Isolatie Volledig geïsoleerd Verwarming C.V.-Ketel en warmte terugwininstallatie Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Ferroli (Gas Combiketel uit 2019, eigendom) Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Parkeerkelder en parkeerplaats Parkeerfaciliteiten Parkeergarage en op eigen terrein Parkeer capaciteit 1 Dak Soort dak Zadeldak Materiaal Pannen Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte VvE checklist Periodieke bijdrage Ja (€ 243,- per maand) Vergadering VvE Ja Onderhoudsplan Ja Opstalverzekering Ja Inschrijving KvK Ja Reservefonds Ja Kadastrale gegevens Gemeente Ambt-Doetinchem Sectie C Perceelnummer 2554 Index 22 Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring